KSI International tevreden over resultaten

KSI International heeft een bevredigend laatste kwartaal 1999 achter de rug. De IT-onderneming heeft over 1999 een winstgroei geboekt van 5,2 miljoen gulden, een stijging van ongeveer 51 procent ten opzichte van een jaar eerder.

Dat is conform de doelstelling. De netto-omzet kwam uit op 91,4 miljoen gulden, een stijging van ruim 90 procent. Deze omzetstijging kwam voor de helft tot stand door autonome groei. De rest komt voort uit overnames van ondernemingen. Deze overnames zijn verantwoordelijk voor het grootste deel van de winstgroei.
De groei noodzaakt KSI zijn organisatie en strategie aan te passen. Besloten is de activiteiten te richten op drie doelmarkten: de financiële sector, telecommunicatie en overheid. Binnen het totaalaanbod van producten en diensten verschuift het accent naar e-zakendoen. KSI verleent diensten en ontwikkelt software gericht op elektronisch werken, e-zakendoen en e-leren. De onderneming telt thans zo'n 831 fte's, inclusief tijdelijke contracten, waarvan 750 medewerkers zich bezighouden met dienstverlening en software-ontwikkeling.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-04-04T00:00:00.000Z Redactie Computable