Website Peter de Jager opnieuw in verkoop

Het Amerikaanse bedrijf Tenegra heeft haar pogingen om de website Year2000.com van de hand te doen, nog niet opgegeven. Deze website waarop de Canadees Peter de Jager de afgelopen zeven jaar waarschuwde voor de millenniumramp, is sinds 1 januari dit jaar te koop.

Maar de verkoop wil niet erg vlotten. Het bedrijf had het aanvankelijk te koop gezet via Internetveiling e-Bay, maar de drie hoogste bieders - vanwie het hoogst bod 10 miljoen dollar bedroeg, waren onvindbaar of trokken zich terug. De bieder van het vierde bod, twee miljoen dollar, trok zich uiteindelijk ook terug. Op verscheidene aanbiedingen die rond de een miljoen dollar lagen ging de verkopende partij niet in.
Nu heeft Tenegra de verkoop in eigen hand genomen. Cliff Kurtzman, directeur van Tenegra zegt teleurgesteld te zijn dat de veiling door de hoge biedingen bedorven is; hij blijft ervan overtuigd dat de domeinnaam waardevol is - voor de juiste eigenaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-01-07T00:00:00.000Z Redactie Computable