Topman Jeff Papows neemt ontslag bij Lotus

Jeff Papows, directeur van Lotus Development, stopt ermee. Hij heeft gisteren na een roerig jaar zijn ontslag ingediend. Op 1 februari neemt hij definitief afscheid van de IBM-dochter. In een memo aan zijn werknemers gaf Papows aan dat hij de beslissing had genomen na een lange en moeilijke periode van reflectie.

De topman lag het afgelopen jaar diverse malen onder vuur. Zo zou hij hebben gelogen over zijn persoonlijke en professionele verleden. Zakenkrant The Wall Street Journal vernam van diverse zakencontacten van Papows, dat de Lotus-directeur had verteld dat hij een weeskind is en heeft gediend bij de marine. Tevens suggereerde hij een diploma te hebben gehaald aan de Pepperdine University. Al deze beweringen zijn niet waar. De marine was echter zo onder de indruk van de verzonnen verhalen over Papows' oorlogsverleden, dat zij diverse orders plaatste bij Lotus. In mei klaagde een oud-medewerkster van Lotus Papows aan wegens seksuele intimidatie.
Papows heeft bijna zeven jaar voor Lotus gewerkt. Hij wordt opgevolgd door Al Zolar, die al 23 jaar voor IBM werkt. Papows wil in de toekomst opnieuw aan het hoofd komen te staan van een onafhankelijke organisatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-01-07T00:00:00.000Z Redactie Computable