Partners lopen warm voor Mysap.com

Erp-leverancier SAP heeft een eerste lichting van twintig partners bekendgemaakt die implementatieprojecten gaan oppakken rond diens softwareaanbod voor e-handel.

Centraal in de aanpak staat de Mysap.com architectuur. Die architectuur bestaat uit een intern portaal (workplace) en een extern portaal (marketplace). Het interne gedeelte geeft medewerkers van een 'SAP-organisatie' toegang tot alle bedrijfsapplicaties. Ook niet-SAP toepassingen kunnen daarop worden aangesloten. Het externe gedeelte betreft een soort virtuele marktplaats waarop leveranciers, hun klanten en andere bedrijfspartners met elkaar zaken kunnen doen en gegevens met elkaar uit kunnen wisselen. De partners die de nieuwe technologie als eerste oppakken zijn over het algemeen de 'grote jongens': zoals de computerleveranciers IBM, Hewlett-Packard en Sun Microsystems; en de systeemintegratoren Andersen Consulting en Deloitte & Touche; en de Amerikaanse Internetintegratoren Razorfish en Answerthink Consulting Group.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-01-13T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.