Object Design verandert naam in Exelon

Object Design, leverancier van object-georiënteerde databases, heeft zijn naam veranderd in Exelon. Met deze naamsverandering wil het bedrijf benadrukken dat het een belangrijke rol denkt te spelen in de markt van elektronische handel en XML (Extensible Markup Language).

De afgelopen twee jaar heeft het voormalige Object Design diverse hulpmiddelen op de markt gebracht voor XML. Deze software is vooral bedoeld voor bedrijven die onderling zaken willen doen via Internet. "De naamsverandering geeft aan dat onze XML-producten bedrijven in staat stellen op een betrouwbare manier e-commercie te bedrijven via Internet", zegt Robert Goldman,chief executieve officer van Exelon.
Steve Garone, hoofd applicatie-ontwikkeling van IDC, vindt dat Exelon met het kiezen voor XML verstandig heeft gehandeld. "XML is het geheime sausje dat het bouwen van de zogenoemdebusiness tot business applicaties lekker maakt", aldus Garone.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-02-01T00:00:00.000Z Redactie Computable