SAP bouwt datawarehouse in Mysap.com

Mysap.com, het platform dat SAP heeft gemaakt waarop bedrijven onderling elektronische handel kunnen bedrijven, beschikt binnenkort ook over een datawarehouse.

De beta van Business Information Warehouse 2.0 is in december van start gegaan bij een groepje uitverkoren SAP-gebruikers. De software heeft bijvoorbeeld een mogelijkheid ingebouwd waarmee iemand die is aangesloten op de business-portal van SAP (Mysap.com) een bericht krijgt als er iets is gewijzigd waarvan hij op de hoogte zou moeten zijn. In BIW zitten ook 75 gedefinieerde gebruikersrollen gebakken, zodat personeel via een rol toegang krijgt tot precies die informatie en gereedschappen die hij nodig heeft conform de positie die hij binnen een bedrijf bekleedt. Eveneens zijn er vijfhonderd vragen-acties ingebouwd om gebruikers te helpen gegevens snel te analyseren en binnen de kortst mogelijke tijd relevatie informatie uit het datawarehouse te plukken.
De volledige versie van het product is 30 juni in de winkel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-02-18T00:00:00.000Z Redactie Computable