IBM stapt met Decision Edge in crm-markt

IBM is weer terug in de crm-markt (customer relationship management), zo luidt de conclusie bij de introductie van Decision Edge, IBM's programmatuur voor het beheer van marketingcampagnes. Na de gebeurtenissen rond Corepoint is deze ontwikkeling opmerkelijk.

In oktober vorig jaar deelde IBM mee dat het zijn crm-producten en -diensten van de Corepoint-divisie wel zou behouden, maar dat de merknaam zou vervallen in verband met een uitgebreide overeenkomst met Siebel (zie:Comp Onl: 01/11/99 - IBM schrapt Corepoint-naam voor Siebel.)
Nu is er dan toch Decision Edge - de markt is kennelijk zo lucratief dat er ruimte is voor meer. Het product is oorspronkelijk voor de Japanse markt ontwikkeld.
IBM biedt Decision Edge met de databank DB2 op OS/390-, AIX-SP- en AIX-systemen voor 75 duizend dollar plus zevenduizend dollar voor iedere honderdduizend klantenvelden. Integratie met Siebel-software is mogelijk. De ondersteuning van AS/400- en NT-systemen en andere databanken is ook al gepland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-03-09T00:00:00.000Z Redactie Computable