Lincoln biedt online bestandsconversie

Isp's ( Internet service providers) en asp's ( application service providers, verhuurders van applicaties) hebben in toenemende mate behoefte aan hulpmiddelen waarmee zij de dienstverlening aan zakelijke klanten nader kunnen invullen.

Eén van de problemen die de acceptatie van e-zakendoen kunnen ophouden, is bijvoorbeeld de incompatibiliteit van bestanden die afkomstig zijn uit verschillende informatiesystemen. Het bedrijf Lincoln speelt hierop in met een service waarmee gebruikers online hun documenten in een ander bestandsformaat kunnen omzetten.
Conserv - officieel een 'applications file converter' geheten - maakt het mogelijk om bestanden vanuit vrijwel iedere onder Windows functionerende applicatie of beschreven met standaard pagina-opmaaktalen om te zetten naar Tiff-, GIF- en andere illustratiebestanden. De aanpak is gebaseerd op een in eigen beheer ontwikkelde conversietechnologie.
Het bedrijf richt zich met deze dienstverlening op asp's en isp's die klanten extra faciliteiten willen kunnen aanbieden. Momenteel is het reeds mogelijk om conversies via de website van het bedrijf te regelen. Op korte termijn verwacht het bedrijf overeenkomsten met wederverkopers bekend te kunnen maken, waardoor de technologie ook via andere websites beschikbaar komt.
De nu beschikbare versie accepteert Word-, Excel-, Html-, Postscript-, PDF- en PCL 5-bestanden en zet deze naar wens om in Tiff- of OCX-formaat. In het tweede kwartaal van dit jaar wordt het aantal ondersteunde bestandsformaten uitgebreid met andere Windows-bestanden, en kan de uitvoer ook GIF of Jpeg worden.
Lincoln (http://www.lincolnco.com) houdt zich als dochteronderneming van Biscom bezig met het ontwikkelen van programmatuur en diensten voor printen, document management en illustraties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-03-09T00:00:00.000Z Redactie Computable