Siebel maakt zijn crm geschikt voor Palm

Handheld PC's ontstijgen steeds meer het niveau van uitgebreide organisers. Meer en meer bedrijven ontdekken de mogelijkheden die dit soort apparaten te bieden hebben om de productiviteit van werknemers te laten groeien.

Integratie van dit soort apparatuur met bedrijfskritische toepassingen is hiervoor uiteraard een belangrijke basisvoorwaarde. Steeds meer aanbieders van erp- en bijvoorbeeld crm-pakketten besluiten daarom om ook platformen als PalmOS en Windows CE te ondersteunen.
Een nieuw voorbeeld dat deze integratie steeds meer vorm begint te krijgen, is de aankondiging van Siebel (http://www.siebel.com) om nieuwe versies van de crm-programmatuur (customer relationship management) van deze aanbieder ook voor het Palm-platform geschikt te maken.
Gebruikers van Palm-systemen (http://www.palm.com) zullen met de komst van de Siebel 2000 e-business programmatuur in staat zijn hun agenda's, 'to do'-lijstjes en adresboek te synchroniseren met de gegevens in de database van Siebel. Bovendien onderzoekt het softwarebedrijf de mogelijkheid om een aantal van de crm-applicaties zelf ook naar het Palm-platform over te zetten, waardoor managers, marketeers en verkopers ook vanaf een Palm-PC gebruik kunnen maken van deze toepassingen.
Handheld-systemen maken het voor bedrijven mogelijk dat medewerkers altijd en overal de beschikking hebben over belangrijke bedrijfsinformatie. Mobiele werkers zijn hierdoor beter dan voorheen in staat om in te spelen op eisen en wensen van hun klanten.
Overigens geldt de aankondiging van Siebel voor alle apparatuur die gebruik maakt van het PalmOS. Ook de Workpad-systemen van IBM zijn hierdoor aan de crm-programmatuur van het bedrijf te koppelen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-03-09T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.