Microsoft komt met Win2000 servicepack

Microsoft heeft aangekondigd een 'servicepack' op de markt te gaan brengen voor Windows 2000. De markt reageert besmuikt: Microsoft heeft het uitbrengen van het nieuwe besturingsprogramma lang uitgesteld, om iedere kans op fouten uit te sluiten.

Microsoft wil niet bekendmaken welke elementen van Windows 2000 het met het servicepack wil herstellen. Naar verluidt zou het echter gaan om de beveiliging, die gaten vertoont als gevolg van de configuratie van de hardware. De mankementen in de beveiliging zouden zich onder meer voordoen in de browser Internet Explorer en in de Media Server 4.1 en de Media Player.
Wanneer het servicepack beschikbaar komt, is door Microsoft niet bekendgemaakt. Windows 2000 is sinds drie weken op de markt. Volgens 's werelds grootste softwaremaker wil eenderde van zijn zakelijke klantenbestand overstappen naar Windows 2000 van voorganger NT. Bij de meeste ondernemingen verkeert de uitwerking van dit voornemen echter nog in de beginfase. Grootscheeps gebruik van het systeem wordt pas na de zomer verwacht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-03-09T00:00:00.000Z Redactie Computable