Deutsche Telekom ziet fusie vervliegen

Fusiebesprekingen tussen Deutsche Telekom en Qwest zijn stukgelopen op de weigering van US West mee te doen. Alle gesprekken zijn stilgelegd.

Qwest maakte donderdag in vestigingsplaats Denver bekend geen overleg meer te voeren met 'een belangrijk telecommunicatiebedrijf', waarvan algemeen wordt aangenomen dat dit Deutsche Telekom is. De Duitsers willen graag met Qwest in zee, omdat dit jonge bedrijf een glasvezel netwerk heeft dat heel de VS dekt.
Probleem is dat Qwest eerder al een fusie in gang heeft gezet met US West, de kleinste Baby Bell en eveneens gevestigd in Denver. US West voelt er blijkbaar niets voor om geklemd te raken tussen de twee giganten en wil niet meewerken aan de fusie tussen Qwest en Deutsche Telekom. Onze oosterburen zitten niet te wachten op een gecompliceerde overnamen en hebben daarom hun bod teruggetrokken en de besprekingen afgebroken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-03-10T00:00:00.000Z Redactie Computable