Bèta-testers: vele bugs vertragen Windows ME

Enkele bèta-testers van Windows ME verwachten dat deze nieuwe software voor consumenten meer bugs bevat dan gewoonlijk en daardoor later op de markt zal komen. Volgens Bob Stein van de bèta-test site Active Win reageert Microsoft voor zijn doen ongewoon snel op de bugsmeldingen.

Microsoft wijst alle aantijgingen af, en noemt het stimuleren van de vraag om bugsreports als een nodige feedback voor de verbetering van het product. Verder verloopt volgens MS de ontwikkeling van ME volgens plan. Deze derde versie van Win 98 met de codenaam Millennium moet tussen mei en juni een pc-bouwers worden geleverd en zal in de herfst voorgeïnstalleerd op computers beschikbaar zijn. MS benadrukt vast van plan te zijn ME dit jaar nog te leveren.
Microsoft heeft verder problemen gemeld met speciale versies van Internet Explorer 5.0 voor Windows 2000. Leveranciers hiervan moeten van MS de distributie van hun speciale versies voor Win2000 stoppen. Gebruikers van Win2000 kunnen namelijk wellicht niet meer inloggen na de installatie van de 128-bits versleutelings-patch. Bij Win2000 is Internet Explorer 5.01 de standaard. MS adviseert dan ook IE 5.0 met 128 bit encryptie niet te installeren. Gebruikers moeten een speciale update voor Win2000 toepassen die ook zorgt voor 128-bits versleuteling.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-03-15T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.