SAP start SAP Markets voor Internet-diensten

SAP richt SAP Markets op, in een poging de concurrentie van met name Oracle als leverancier van Internet-oplossingen voor bedrijven een nieuwe impuls te geven. SAP Markets zal gaan optreden als gasthub; het zal leveranciers en afnemers met elkaar verbinden.

SAP Markets wordt gehuisvest in Palo Alto, in de Silicon Valley. SAP steekt vijfhonderd miljoen euro in het bedrijf, dat in mei zijn deuren moet openen. Oracle kwam de afgelopen weken met een groot aantal aankondigingen van afnemers voor zijn diensten. Andere concurrenten als i2 en Ariba hebben alle hun hoofdvestiging in de Verenigde Staten. SAP benadert de markt vanuit het Duitse Walldorf.
SAP Markets zal behalve de spilfunctie ook de rol vervullen als leverancier van programmatuur om zakelijke transacties via Internet mogelijk te maken en te verwerken. Verder zal SAP ruimte bieden om goederenketens en communicatie van bedrijfsgegevens via Internet decentraal af te wikkelen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-03-17T00:00:00.000Z Redactie Computable