KPMG kiest Microsoft voor kennis-management

Kpmg kiest voor Microsoft als basis voor de programmatuur voor kennis-management die het gebruikt. Dit betekent een lelijke streep door de rekening van Lotus.

Het wereldwijd actieve adviesbureau maakte gisteren plannen bekend voor vijf systemen voor kennis-management op basis van de bedrijfssoftware van Microsoft. Deze zullen door Kpmg aan zijn klanten als eerste keus worden voorgesteld als het gaat om systemen voor de distributie van bedrijfsgegevens. Het bedrijf stelt nu aan Microsoft de voorkeur te geven boven producten van andere leveranciers, omdat klanten programmatuur die draait op hun Windows-investeringen prefereren.
Microsoft en Lotus strijden om de leidende positie in de markt voor kennis-management. Microsoft sloot verschillende allianties waarin zijn technologie, met name de Exchange-programmatuur, wordt gekoppeld aan systemen voor kennis-management. Lotus komt later dit jaar met zijn kennis-management product Raven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-03-23T00:00:00.000Z Redactie Computable