Verisign beveiligt no ook Notes-verkeer

Verisign, leverancier van beveiligingssystemen voor Internet-verkeer, brengt een nieuw systeem op de markt voor het beheren en borgen van gegevensverkeer op een Lotus Notes-platform.

Het systeem krijgt de naam 'Verisign Go Secure!' Het bedrijf gaat ervan uit dat Go Secure het gebruik van beveiligde e-mailverbindingen stimuleert.
Het nieuwe systeem stelt gebruikers in staat berichten op een veilige manier te versturen door digitale certificaten te benutten voor het verzenden en ontvangen van digitaal gesigneerde en versleutelde e-mail. Verisign richt zich met het product vooral op bedrijven.
Marktanalisten reageren positief. "Het klinkt zeer bruikbaar. Beveiligde e-mail van bedrijven met de buitenwereld wordt er een stuk eenvoudiger door." Moeilijkheid zal echter zijn dat de gebruikte certificaten moeten zijn uitgegeven door Verisign. "Gebruikers zullen deze niet bij de hand hebben. Maar dat komt wel weer goed uit voor veiliger communicatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-03-24T00:00:00.000Z Redactie Computable