KPN Qwest en Open Text samen in ASP-diensten

KPN Qwest en Open Text gaan samenwerken, waarbij de eerste de communicatie-programmatuur Livelink van Open Text beschikbaar zal stellen voor Europese gebruikers.

Livelink is een platform voor de ontwikkeling van intra- en extranetten, en andere elektronische gemeenschappen. De zakelijke diensten van Livelink omvatten onder meer documentmanagement, virtuele verbindingen, bedrijfsprocesautomatisering, bedrijfsagendering en informatiediensten.
KPN Qwest biedt een pan-Europees glasvezelnetwerk met een grote capaciteit aan onder de naam Euroring. Daarop aangesloten zijn twaalf Cybercentra. De realisatie van andere, grote Cybercentra bij Europese zakencentra staat gepland.
KPN Qwest en Open Text hebben de ambitie om samen uit te groeien tot asp (application service provider). In hun asp-model wordt software ondergebracht in een beveiligde omgeving, de Cybercentra, met toegang tot de bandbreedte die nodig is voor snelle, efficiënte communicatie binnen en tussen bedrijven. Gebruikers bereiken de programmatuur door veilige breedband-verbindingen of via Internet. Volgens de twee partners zal de Europese asp-markt in 2003 goed zijn voor een omzet van zes miljard euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-03-30T00:00:00.000Z Redactie Computable