Progress start preview-site asp-diensten

Het valt als IT-afdeling van een gemiddelde gebruikersorganisatie niet mee om vast te stellen in hoeverre een door een asp (application service provider) aangeboden dienstverlening wel past bij de eigen organisatie en de eigen werkprocessen.

Daarom heeft Progress Software een speciale website in het leven geroepen waar de asp's die op basis van de programmatuur en databasetechnologie van deze software-aanbieder asp-diensten aanbieden, een demonstratie van de aangeboden dienstverlening kunnen verzorgen.
De site, Appslive! genaamd, is onlangs van start gegaan. Vooralsnog biedt de site ruimte aan demonstraties van tien producten die door asp-partners van Progress zijn ontwikkeld. Het gaat om wat Progress noemt 'previews' van programmatuur van onder andere Applied Logic, Hipvale, Open Accounts, Sales Systems, Skyward Computer en Systemcare. Deze bedrijven hebben dienstverlening ontwikkeld voor onder andere scm (supply chain management), planning, financiële en juridische toepassingen, en voorraadbeheer.
De Appslive!-site (http://www.aspconnections.com/preview) is één van de diensten die Progress Software ontwikkelt om asp's te helpen om de weg naar Internet te vinden. Het bedrijf zegt over een lijst van meer dan vijfduizend applicaties te beschikken die op basis van Progress-technologie zijn ontwikkeld. Door middel van het zogeheten Aspen 2000-programma (wat staat voor 'ASP ENabling') probeert het softwarebedrijf zoveel mogelijk van deze toepassingen als asp-dienstverlening via Internet beschikbaar te maken. Inmiddels hebben 150 partners zich bij dit marketingprogramma aangesloten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-04-04T00:00:00.000Z Redactie Computable