EMC, Cisco en Oracle samen in e-commercie

EMC, Cisco en Oracle gaan samen kant-en-klare netwerken voor elektronische commercie ontwikkelen. Volgens de drie bedrijven maken de netwerken het gemakkelijker voor ondernemingen om in e-commercie te stappen.

Tijdens een persconferentie in de Verenigde Staten gisteren vertelden EMC, Cisco en Oracle over de netwerk-blauwdrukken die in ontwikkeling zijn in hun gezamenlijke onderzoekscentrum in Californië. De blauwdrukken smeden een groot aantal componenten van verschillende software- en netwerkproducten van de drie ondernemingen samen in één netwerksysteem. Een eerste blauwdruk, Resilient Ecostructure, is al klaar en op te halen viahttp://www.eecostructure.com. Resilient Ecostructure is opgebouwd uit 'best practices' en technische configuraties voor de implementatie, besturing en ondersteuning van systemen voor e-commercie.
Volgens Roy Sanford, vice-president allianties bij EMC, willen de drie ondernemingen 'de risico's voor onze klanten verkleinen'. De alliantie biedt volgens hem 'de robuustste en grootschaligste oplossing voor e-commercie die momenteel in de markt voorhanden is'. Sanford verwacht bovendien dat de blauwdrukken de verdere ontwikkeling van Internet 'versnellen'.
Een belangrijke onderliggende reden voor de alliantie tussen EMC, Cisco en Oracle is de verwachte groei van e-commercie de komende jaren. Volgens onderzoeksbureau Forrester Research zal de totale omzet van elektronische handel in 2003 meer dan 3,2 biljoen dollar bedragen. Er zal dus steeds meer vraag komen naar betrouwbare, geïntegreerde en gebruiksvriendelijke netwerksystemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-04-04T00:00:00.000Z Redactie Computable