HDS breidt via Nederland in Europa uit

Hitachi Data Systems (HDS) gaat in Nederland nieuwe activiteiten opzetten. De opening van de Nederlandse vestiging vormt het startschot voor een omvangrijke Europese uitbreiding, in Duitsland, Spanje, België en Oostenrijk.

Hiermee wil Hitachi uiteindelijk marktleider voor 'open' opslagsystemen op de Europese markt worden. Deze markt vertegenwoordigt een waarde van tien miljard dollar.
Hendrik Dines Hansen, voormalig vice-president European Indirect Channels binnen HDS, is tot algemeen directeur voor Nederland benoemd. Zijn bedrijf ziet met name nieuwe kansen door de opkomst van e-commercie. Bedrijven die op dat gebied actief willen zijn, hebben onder meer allerlei oplossingen voor gegevensopslag nodig.
HDS levert onder meer subsystemen voor gegevensopslag die geschikt zijn voor multi-platform-omgevingen. Aan de bovenkant van het aanbod staat de Hitachi Freedom Storage 7700E, een subsysteem voor gegevensopslag bij continu operationele datacentrales. De open Freedom-systemen zijn te gebruiken voor zowel mainframes als Unix-servers, Windows NT-computers en Netware-machines.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-04-05T00:00:00.000Z Redactie Computable