Goldpocket rond financiering Eventmatrix af

Starter Goldpocket.com, die afgelopen juni het levenslicht zag, kondigt vandaag het eind aan van een financieringsronde van 43 miljoen dollar. Goldpocket.com hoopt te scoren met Eventmatrix, een product voor interactieve massa-participatie op één website.

Diverse investeerders, waaronder RRE Ventures, TH Lee.Putnam Internet Partners, Waterview Partners, Allen & Co en de Nexus Group LLC, moeten het bedrijf van de 27-jarige Scott Newman in staat stellen zijn product op de markt te brengen. Eventmatrix is een pakket bestaande uit software en infrastructuur dat het mogelijk moet maken om grote groepen mensen massaal interactief te laten participeren op één website. "Voor het eerst in de geschiedenis van Internet zullen miljoenen mensenrealtime tegelijk kunnen deelnemen aan een Web-gebaseerd evenement via één website", zegt een enthousiaste Newman tegen persbureau Reuters.
Eventmatrix valt toe te passen op diverse terreinen, bijvoorbeeld voor verschillende vormen van directe democratie. Daarbij kunnen burgers op een website van de overheid hun wensen kenbaar maken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-04-10T00:00:00.000Z Redactie Computable