Commerce One met Compaq in webverkoop

Compaq wil met Commerce One-producten de verkoop van systemen via het web aan eigen klanten te structureren. Hiervoor gebruikt zij de Buysite Portal Edition en de Marketsite Global Trading Portal van Commerce One.

De samenwerking houdt ook in dat Compaq de Buysite Enterprise Edition van Commerce One in het eigen leveringsprogramma opneemt. Klanten van Compaq kunnen straks via de Buysite Portal Edition en de toegang tot de Marketsite Global Trading Portal zowel lokaal als internationaal inkopen. Zij kunnen via Marketsite door de productcatalogus van Compaq bladeren, prijzen opvragen en orders plaatsen. Bovendien krijgen zij toegang tot het leveringsprogramma van een groot aantal andere leveranciers van producten en diensten. Dat kunnen zowel aanbieders zijn die hun catalogus met producten en diensten via de wereldwijd actieve webportal van Commerce One aanbieden, maar bijvoorbeeld ook veilingsites waar gebruikte producten of overtollige voorraden worden aangeboden.
Om gebruikersorganisaties te helpen bij het integreren van inkoop via het web met de eigen bedrijfsvoering, schakelt Compaq de eigen Professional Services-organisatie is. Deze kan ondersteuning verlenen en begeleiding verzorgen bij het implementeren van dit soort projecten en bijvoorbeeld het aansluiten van via Internet verlopende inkoopprocessen op bestaande informatiesystemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-04-19T00:00:00.000Z Redactie Computable