Software geeft inzicht in prestaties website

Loudcloud, een in 1999 opgestart bedrijf van oud-Netscapers Marc Andreesen, Ben Horowitz, Tim Howes en Sik Rhee, kondigt een nieuwe portaal aan, die klanten de mogelijkheid geeft de stand van zaken rond de eigen website in kaart te brengen.

Zo kunnen klanten de prestaties van de infrastructuur meten, statistische overzichten opvragen en het verkeer op de eigen websites gedetailleerd bekijken. De verbinding met de portaal, die Myloudcloud gedoopt is, geschiedt via een beveiligde Internet-verbinding.
"Myloudcloud geeft ons gedetailleerde informatie over de prestaties op elk gewenst moment van onze website, ook al verzorgt de portaal niet de hosting van de website," zegt Chris Wong, directeur van Skillsvillage.com. Dit bedrijf exploiteert een website rond IT'ers. De technologie van Loudcloud maakt het mogelijk vroegere handmatige taken zoals capaciteitsverbetering, systeemconfiguratie, upgrading en monitoring van websites automatisch uit te laten voeren. Dit moet op Internet gerichte bedrijven tijd en moeite besparen op het onderhoud van hun website.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-04-28T00:00:00.000Z Redactie Computable