Commerzbank breidt aanbod e-bankieren uit

De vierde bank in Duitsland, Commerzbank, gaat online voor zijn zakelijke klanten. Kleine zelfstandigen en grotere bedrijven kunnen volgende maand terecht op Comport, waar ze onder meer online handel kunnen drijven. Comport dient als aanvulling op het succesvolle Comdirect voor online effectenhandel.

Commerzbank volgt daarmee de andere grote Duitse banken, die al langer proberen om een evenwicht te vinden tussen het handhaven van het dure traditionele kantorennetwerk en de mogelijkheden van Internet. Op Comport kunnen de particuliere klanten terecht voor gewone bankzaken en zakelijk nieuws. Voor zakelijke klanten moet de dienst daarnaast mogelijkheden bieden voor online handel in vreemde valuta en de virtuele markten voor allerlei goederen die sterk in opkomst zijn.
Topman Martin Kohlhaussen van de Commerzbank stelt dat zijn bank marktleider in Europa wil worden bij Internet-bankieren en diensten op het gebied van elektronische commercie. Comdirect is op dit moment al de Europese nummer één op het terrein online effectenhandel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-05-08T00:00:00.000Z Redactie Computable