iMovie nu voor iedere Apple-bezitter

Alle bezitters van Mac-computers kunnen nu Apple's iMovie gratis downloaden. iMovie was oorspronkelijk één van de trekkers voor de iMac, en niet voor de andere computertypen uit de stal van Steve Jobs beschikbaar.

Kopers van de iMac krijgen iMovie gratis bij hun computer. Omdat bleek dat iMac's ook zonder iMovie prima verkopen, heeft Apple het programma nu ook vrijgegeven voor andere Macintosh-bezitters.
iMovie is een semi-professioneel videobewerkingspakket dat qua mogelijkheden dicht in de buurt komt van Adobe's Premiere. Gebruikers kunnen videobeelden uit een VHS-camera via de Firewire-poort rechtstreeks met iMovie digitaliseren en op de harde schijf opslaan. Daarna is het mogelijk de beelden te bewerken, er een breed effectenpallet op toe te passen, geluid toe te voegen en de beeldkwaliteit te verbeteren. Via de exportfunctie kan beeld voor het Web, Quicktime of VHS geschikt worden gemaakt. Het systeem moet minimaal voldoen aan de volgende eisen: OS 9, 64 Mb Ram en een G3-processor. Voor ophalen en meer informatie zie;http://www.apple.com.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-05-10T00:00:00.000Z Redactie Computable