Netfish en Novell betreden samen B2B-arena

Novell en Netfish melden dat ze gezamenlijk een serie nieuwe business-to-business integratieproducten gaan ontwikkelen. De overeenkomst is erop gericht om de XML-technologie van Netfish te combineren met de directory technologie van Novell.

Samen hopen de bedrijven een sterk product neer te kunnen zetten in een markt die de komende tijd een ongekende groei zal laten zien volgens het onderzoeksbureau Gartner. Naar schatting zal in 2004 7 biljard dollar in deze markt omgaan. Behalve deze technologische samenwerking gaan de bedrijven ook de verkoop en marketing combineren. Novell voorziet Netfish van een kapitaalinjectie.
Netfish levert met zijn XDI-systeem infrastructuur voor transacties, berichtgeving en procesintegratie rond workflowprocessen. XDI koppelt werkeenheden uit verschillende onverenigbare erp-systemen en stelt deze via Internet beschikbaar, zodat werkstroomprocessen overal toegankelijk zijn. Ichain van Novell moet als directory-systeem de toegang tot de informatie verzorgen. Voor het uitwisselen van gegevens hebben gebruikers over verschillende firewalls heen de juiste instellingen en rechten nodig. Deze oplossing voor de smp-markt (supply chain management) moet deze zomer leverbaar zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-05-12T00:00:00.000Z Redactie Computable