Harbinger en Ondisplay samen in e-commercie

Harbinger en Ondisplay gaan samenwerken om gebruikers van Ondisplay-software toegang te verlenen tot de e-commercie-omgeving van Harbinger.

Harbinger is een leverancier van software en diensten voor elektronische handel. Het bedrijf heeft onder andere harbinger.net ontwikkeld, een op transacties gericht webportaal voor bedrijven. Ondisplay richt zich daarentegen juist op programmatuur voor eBusiness-infrastructuren.
Door de samenwerking kunnen gebruikers van Ondisplay-producten - waaronder de gratis via Internet beschikbare XML Connect B@B Server - zakelijke transacties via harbinger.net laten verlopen. Bovendien krijgen deze gebruikers volledige toegang tot de e-commercie-diensten van harbinger.net, zoals de faciliteiten voor het uitwisselen van data tussen meerdere XML- en andere standaarden.
De overeenkomst vindt plaats in het kader van het Onramp-programma van Harbinger. Dit programma is bedoeld om bedrijven faciliteiten aan te bieden waardoor zij vanuit hun eigen applicaties gegevens kunnen aanbieden aan een e-commercie-omgeving zonder dat zij zich om de uitwisselbaarheid van de data zorgen hoeven te maken. Harbinger.net verzorgt de omzetting hiervan aan de hand van standaarden als XML, OBI of X12.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-05-12T00:00:00.000Z Redactie Computable