Reuters neemt Yankee Group uit VS over

Het Britse Reuters heeft The Yankee Group heeft overgenomen. Dit bedrijf voert marktonderzoeken en -analyses uit en adviseert klanten via rapporten en consultancy over technische en marktontwikkelingen in de IT- en Internet-wereld.

Reuters heeft voor de overname van het Amerikaanse 72,5 miljoen dollar betaalt. Ontvanger is het eveneens Amerikaanse Primark-concern. Reuters heeft tegelijkertijd bekend gemaakt dat het op zoek is naar nog meer acquisities op het gebied van onderzoeksinformatie.
Het concern is de afgelopen tijd erg actief met het verbreden van de dienstverlening. Voorheen vooral bekend van de informatie die het bedrijf verstrekt over financiële onderwerpen, breidt Reuters de laatste tijd steeds meer uit naar andere onderwerpen en markten. Zo heeft het onlangs een jointventure opgezet met Aether Systems voor het via draadloze communicatie toegankelijk maken van informatie. Behalve financieel nieuws werden hierbij nadrukkelijk ook onderwerpen als gezondheidszorg en onderwijs genoemd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-05-12T00:00:00.000Z Redactie Computable