SAP levert b2b-product Commerce One

SAP gaat naar verwachting binnenkort een overeenkomst aan met Commerce One om een gat in het eigen software-aanbod te dichten. De overeenkomst zal SAP een betere kans moeten geven als leverancier van ketenmanagement-software voor b2b-marktplaatsen op Internet.

Hoewel SAP deze week een aantal marktplaatsen die gebruik maken van zijn e-handelssysteem Mysap.com zal noemen op zijn gebruikersconferentie, maken nog relatief weinig Internet-bedrijven gebruik van het Duitse systeem. De producten van Commerce One en Ariba zijn veel meer in trek.
Commerce One en SAP werken al langer samen. SAP heeft ooit een deel van het startkapitaal voor het bedrijf geleverd, en bezit nog steeds een klein pakket aandelen. Daarnaast verkoopt SAP de producten van Commerce One. SAP verwacht met de overeenkomst meer producten te slijten dan het nu kwijtraakt. Dat het concern bereid is om met software van derden te werken, bleek ook al eerder deze maand, toen het een overeenkomst sloot met Nortel voor het integreren van diens crm-toepassing (customer relationship management) in Mysap.com.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-05-23T00:00:00.000Z Redactie Computable