Miljoenste inschrijver voor Mysap.com

Sap heeft de miljoenste abonnee voor http://Mysap.com binnen. Dit maakte het erp-concern gisteren op een gebruikersbijeenkomst in Berlijn bekend. http://Mysap.com werd een jaar geleden gelanceerd.

De miljoen inschrijvers zijn afkomstig van vierhonderd bedrijven. Zij kunnen vrij gebruikmaken van de diensten en applicaties op het platform. Het klaarblijkelijke succes van Mysap staat in schril contrast met de platforms die de concurrenten van Sap aankondigden, maar die nooit van de grond zijn gekomen.
Sap stelt de verworven positie de komende tijd uit te bouwen middels een scala aan instrumenten en programmatuur voor zijn R/3-klanten. Het zal meer functionele verbindingen leggen tussen de oudere erp-producten en de nieuwe applicaties zoals die in Mysap te vinden zijn. Het platform herbergt onder andere programmatuur voor customer relationship management (crm). Het bedrijf zal ook oudere R/3-software langer ondersteunen. Zo biedt Sap voor versie 3.1i van R/3 uit juni 1998 steun tot tenminste 2003. Tot dusver hield Sap oktober 2001 als uiterste ondersteuningsdatum aan.
Bestuursvoorzitter Hasso Plattner was in Berlijn zichtbaar opgelucht het goede nieuws overhttp://Mysap.com aan de tienduizend ingeschreven deelnemers te kunnen melden. Sap maakt een moeilijk jaar door, waarin vooral de financiële resultaten niet altijd even rooskleurig zijn.
Sap laat in Berlijn merken dat het zelf inziet dat het bedrijf nog een flinke weg moet afleggen voordat het de gewenste overgang van pure erp-leverancier tot een complete Internet-applicatieleverancier afgerond heeft. De vierhonderd bedrijven, die nu gebruik maken van Mysap vormen nog maar een fractie van het klantenbestand voor het R/3-pakket. Dat omvat in totaal twintigduizend bedrijven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-05-25T00:00:00.000Z Redactie Computable