Impress biedt alternatief voor Mysap.com

Het Duitse softwarebedrijf Impress Software biedt onder de naam 'Impress Online Information System' (OIS) een webinterface aan die als alternatief kan dienen voor Mysap.com van Sap.

Impress OIS maakt het mogelijk om Sap R/3 te koppelen aan het web. De tijdens de Sapphire gebruikersbijeenkomst van Sap officieel gelanceerde versie 2.5 is een in Java geschreven applicatie server die uit vier componenten is opgebouwd. OIS/Agent is een hulpmiddel dat online transacties mogelijk maakten en de transactiegegevens die hieruit voortkomen doorsluist naar de Erp (Enterprise Resource Planning) omgeving.
OIS/High Availability is een tweede component en maakt het mogelijk te werken met redundante applicatie servers, zodat een permanente beschikbaarheid van de informatiesystemen op Internet mogelijk wordt.
Met OIS/Backpack kunnen gebruikers transacties verrichten, ook wanneer het Erp-systeem zelf tijdelijk 'uit de lucht' is. De vierde en laatste component is OIS/Mobile. Deze module stelt het gebruikers die niet online zijn in staat toch transacties vast te leggen.
Versie 2.5 biedt onder andere ondersteuning van Linux, gebruikt XML om onder andere 'Electronic Data Interchange'(EDI) faciliteiten mogelijk te maken en kent een aanzienlijk gewijzigde gebruikersinterface.
Meer informatie:http://www.impress.com.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-05-30T00:00:00.000Z Redactie Computable