Phone.com koppelt mobiele telefoon aan PC

Fonesync Essentials is een nieuw software-product van het Engelse Phone.com, waarmee namen en telefoonnummers van de PC naar de mobiele telefoon te halen zijn en vice versa.

De software is volgens het bedrijf te gebruiken op meer dan 250 verschillende soorten mobiele telefoons, en kan het ook samenwerken met PC-software als Microsoft Outlook, ACT, Goldmine, Lotus Notes en Lotus Organizer.
"Gebruikers van mobiele telefoons willen namen en telefoonnummers van vrienden, familie en klanten direct bij de hand hebben. Het gat tussen de bestaande contact-informatie-databases van de gebruiker en hun mobiele telefoons, wordt door een snelle synchronisatie van deze gegevens gedicht. De gegevens die de gebruiker naar de PC stuurt, worden uit veiligheidsoverwegingen automatisch opgeslagen", aldus Colin Calder , vice-president ontwikkeling van het software-product bij Phone.com. "Het neemt gemiddeld 47 seconden in beslag om een telefoonnummer in een mobiele telefoon op te slaan. Het invoeren van 47 seconden maal honderd contactpersonen, neemt dus aardig wat tijd in beslag. Door de synchronisatie met de PC-database, zijn telefoonnummers binnen enkele seconden door te sluizen naar de mobiele telefoon."
Ook de synchronisatie met softwareprogramma's op de PC levert de gebruiker heel wat voordelen op. Zo kunnen verschillende contactlijsten voor diverse doeleinden worden samengesteld en kunnen mensen die veel reizen gebruik maken van automatische nummer informatie. Het nummer wordt aangepast aan de hand van de geografische positie van de gebruiker. De Nederlandse versie van het product is vanaf 14 juni leverbaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-06-05T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.