Nieuwe marktplaatsen toegevoegd aan Internet

Internet is weer een aantal nieuwe marktplaatsen rijker. Vanaf donderdag is er een nieuwe website voor de aanschaf van medicijnen en medische apparatuur en een website voor het boeken van hotelkamers in Europa.

De website voor medische artikelen opereert onder de naamhttp://www.gmps.net dat staat voorglobal medical product services. Het initiatief van twee Duitse ondernemers ondersteunt vijf talen. De twee verwachten een levendige handel door de grote prijsverschillen in medische artikelen wereldwijd. Een hartschokmachine kost in Duitsland bijvoorbeeld elfduizend mark, terwijl eenzelfde apparaat in het Midden Oosten voor hooguit 2200 markt van de hand gaat.
De Europese website, die onder dehttp://www.interbed.com online reserveringen van hotelkamers mogelijk maakt, laat gebruikes van zijn diensten recensies schrijven over hotel. De website geeft ook routebeschrijvingen en eventueel gps-aanwijzingen. Naast email ondersteunt de website ook reserveringen via de fax. Volgens de managers zal de omzet van hotelovernachtingen geboekt via Internet stijgen van 1,1 miljard dollar nu tot vier miljard dollar in 2001.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-06-08T00:00:00.000Z Redactie Computable