Microsoft verlaagt prijzen Window CE 3.0

In een poging marktaandeel van Palm-OS en Symbian af te snoepen, verlaagt Microsoft de prijs van zijn onlangs uitgebrachte Windows CE 3.0 met kortingen tot 50 %. Big Green zelf verklaart te verlaging als een reactie op eerder klachten dat het systeem te duur zou zijn.

Windows CE 3.0. is ontwikkeld voor de nieuwe generaties 32-bits apparaten. Ook maakte het bedrijf bekend gratis upgrades aan te bieden voor developer tools en beperkte toegang tot de waardevolle code van het besturingsssysteem.
De campagne is bedoeld om de tanende invloed van Windows CE in ingebedde systemen voor de langere termijn weer op te vijzelen.
"We zijn erg enthousiast over de uitgebreide mogelijkheden van onze tools", zegt Bill Venghte, vice-president van Microsoft. "Ook de impact hiervan op de ontwikkeling van innovatieve applicaties en componenten voor op CE gebaseerde apparaten zal enorm zijn. We rekenen op een verbetering van de realtime- en multimedia mogelijkheden. Versie 3.0 ondersteunt meer dan 204 modules en schaalt van 300KB tot aan 4 Mb, inclusief interface, een dial-up boot lader en een geïntegreerde HTTP server." Venghte beweert dat Windows 3.0 aan 85% van de marktvraag zal voldoen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-06-16T00:00:00.000Z Redactie Computable