Oracle en Webmethods samen in b2b-veilingen

Oracle en Webmethods gaan samenwerken om snelle toetreding tot wereldwijde b2b-marktplaatsen (business-to-business) mogelijk te maken. Doel is een veilige en betrouwbare aflevering van XML-boodschappen via Internet.

De op Oracle-software gebaseerde veilingen, waaronder oracleexchange.com, zullen een geïntegreerd systeem voor berichtenuitwisseling gebruiken om kopers en toeleveranciers bij elkaar te brengen. Webmethods b2b zal bedrijfskritische zakelijke documenten, zoals inkooporders en orderbevestigingen via de e-marktplaatsen routeren. Dit zou naadlozerealtime transacties tussen uiteenlopende handelspartners mogelijk moeten maken.
"Voor zowel afnemers als toeleveranciers is het cruciaal om een gemakkelijke, veilige en betrouwbare oplossing te hebben voor de integratie met het Oracle Exchange platform", zegt Ron Wohl, executive vice president van Oracle Applications. "Door Webmethods b2b te gebruiken, kunnen de deelnemers integratie met hunback-end systemen realiseren."
De partners constateren een groeiende belangstelling voor b2b-veilingen, waardoor ook de behoefte aan oplossingen voor het gebruik van b2b-marktplaatsen zal toenemen. Essentieel daarbij is een gegarandeerd veilige verbinding met de handelspartners via Internet. Philip Merrick, president en ceo van Webmethods: "Daar komt bij dat, door het gebruik van de open standaarden van Internet, zakelijke transacties mogelijk zijn zonder een standaard technologie-infrastructuur. Deze flexibiliteit is van groot belang voor het succes van b2b e-commercie."
Het Rapid Integration Team van Webmethods levert de ondersteuning en diensten voor integratie aan afnemers en leveranciers die deelnemen aan Oracle-veilingen. Klanten kunnen kiezen uit verscheidene integratiepartners om hen te helpen verbinding te maken met een willekeurig aantal Oracle Exchange marktplaatsen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-06-21T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.