Intel Dot.Station biedt surfen zonder PC

Intel lanceert zijn webapparaat Dot.Station. Dit communicatieproduct integreert toegang tot Internet, email, een ingebouwde telefoon en 'huisorganisatie'-toepassingen in één apparaat.

Verder is Dot.Station voorzien van een hoge-resolutie scherm, waardoor de volledige webpagina op het scherm te zien is. Intel claimt dat het ingebouwde leerprogramma ervoor zorgt dat de gebruiker dit apparaat zo snel en optimaal mogelijk kan gebruiken. E-commercie bedrijven, banken, isp's (Internet service providers) en telecomondernemingen kunnen door gebruik van de software-beheertools hun accounts beheren en software actueel houden.
"Dot.Station is het resultaat van een uitgebreid consumentenonderzoek en een nauwe samenwerking met onze afnemers", jubelt Claude Leglise, vice-president Intel Architecture Group. "Wij geloven dat we een product hebben ontwikkeld dat niet alleen aan de wensen van de isp's voldoet, maar ook aantrekkelijk is voor consumenten die wel toegang willen tot Internet, maar geen PC hebben."
Hoewel leveranciers als NEC en het Franse Lafayette Services eerder al hebben aangekondigd het product te willen kopen, kon Intel nog geen klanten noemen. Toch is het bedrijf ervan overtuigd dat Dot.Station later dit jaar via isp's, e-commercie leveranciers en telco's op de markt zal komen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-06-27T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.