Centura brengt eSnapp 2.0 op de markt

Centura Software heeft eSnapp 2.0 op de markt gebracht. Deze connectiviteits-oplossing voor mobiele apparatuur is, in tegenstelling tot de eerste versie, voorzien van een drievoudige DES- beveiliging, COM/Dcom-ondersteuning, een programmeerbare 'berichtenservice' en PalmOS ondersteuning.

(onvertraagde) toegang tot bedrijfsinformatie. Bedrijfskritische informatie is hiermee veilig vanaf een afstand te raadplegen. De oplossing biedt tevens toegang tot diverse bedrijfstoepassingen in deback-end en heeft mogelijkheden voor verbinding met verschillende Internet-apparatuur in defront-end.
De rechtstreekse, realtime toegang voorkomt gegevensduplicatie. Wijzigingen worden direct doorgevoerd op alle apparaten die zijn uitgevoerd met eSnapp.
Behalve de nieuwe kenmerken behoudt eSnapp 2.0 veel van de eigenschappen die eSnapp 1.0 heeft: Windows CE ondersteuning, schaalbaarheid, toegankelijkheid, standaardisatie en nauwkeurigheid van data.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-06-29T00:00:00.000Z door:Manuela Fun
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.