3Com richt digitaal huis PC Expo2000 in

Op PC Expo2000 in New York heeft 3Com onlangs een 'digitaal huis' ingericht. Het bedrijf toont daarmee zijn connectiviteitsoplossingen.

Het huis bestaat uit twee verdiepingen en toont oplossingen voor gedeelde Internet-toegang, breedbandcommunicatie, netwerkbeveiliging, Lan-telefonie en streaming video. Deze aspecten zijn alle naadloos geïntegreerd. Een van de kamers is ingericht als kantoor voor de thuiswerkende ouders.
Het pand toont de nieuwe focus van 3Com: consumenten, (klein)zakelijke gebruikers en netwerkserviceproviders.
De onderneming greep de expositie aan om de nieuwe serie type III PC-kaarten met ingebouwde connectoren te presenteren. Zij meldde dat zij haar Mobile Connectivity Division gaat vestigen in Salt Lake City. Zij onderstreept hiermee haar opvatting dat mobiele connectiviteit een strategische rol speelt bij de levering van oplossingen voor eenvoudige en betrouwbare netwerkverbindingen.
In september komt 3Com met een Ethernetoplossing die als permanente stroomvoorziening dient voor Lan-telefonie en de Lan-producten van het bedrijf. De Ethernet Power Source moet ervoor zorgen dat bedrijven ook bij stroomuitval gebruik kunnen blijven maken van het Lan-telefoonnet en hun draadloze verbindingen.

Teus Molenaar

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-07-14T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.