Sun brengt startersprogramma naar Europa

Sun Microsystems gaat zijn Startup Essentials Programma voor dotcoms ook in Europa op de markt brengen.

In de Verenigde Staten hebben zich al meer dan veertien duizend bedrijven aangemeld. Na Europa zal het programma ook uitkomen in Azië.
Sun biedt beginnende Internet-bedrijven een laaggeprijsd hardware- en software-pakket in combinatie met diverse implementaties, trainingen, ondersteuning en adviesdiensten. Deelnemers kunnen een jaar gebruik maken van de aanbieding.
Volgens Sun is het belangrijkste voordeel de bundeling van alle benodigde producten en diensten in het pakket. Dit kan oplopen tot een besparing van 80 procent op Sun-systemen. Terwijl het goedkoopste desktopsysteem zo'n 277 dollar kost, betaald een dotcom-bedrijf voor het duurste Sun Enterprise systeem slechts 72 dollar. De starters moeten wel een kwalificatie-proces afleggen om voor dit systeem in aanmerking te komen.
Paul Bellchambers, programmamanager bij Sun: "We hopen voor eind dit jaar minstens duizend nieuwe Europese bedrijven in te schrijven. We zullen ons hierbij voornamelijk richten op de grote markten, zoals Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, de Scandinavische landen en Israël.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-07-21T00:00:00.000Z Manuela Fun
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.