Infinite en Astata vereenvoudigen WAP-email

Infinite en Astata lanceren producten die email met een WAP-telefoon moeten vereenvoudigen. Ze beogen hiermee een draadloze voice-to-email oplossing.

. Deze technologie stelt gebruikers in staat door middel van spraak te reageren op een email-bericht. Dit spraakbericht wordt vervolgens geconverteerd naar een WAV-geluidsbestand en geretourneerd naar de zender in de vorm van een audio-bericht.
Volgens Infinite voorziet deze technologie in de behoefte aan snelle en simpele tekstinvoer op mobiele telefoons, hoewel het gebruik ervan beperkt is. De originele zender moet namelijk toegang hebben tot een software-mediaspeler.
Desalniettemin geloofd Infinite datreal-time spraakbeantwoording de markt voor draadloze email enorm van dienst zal zijn. Infinite Interchange wordt volgens Infinite al gebruikt door verschillende mobiele netwerk operators waaronder British Telecom Cellnet, KPN, Telstra, Swisscom en Telefonica. KPN kon hier echter nog geen officiële reactie op geven.
Een gerelateerde ontwikkeling is ontstaan in samenwerking met de ASP Astata (Advanced Support Processor). Samen hebben Infinite en Astata een aantal nieuwe producten ontwikkeld om de ontvangst van email-tekstbijlagen te vergemakkelijken voor gebruikers van mobiele apparaten. E-Attach is een pakket dat tekst-gebaseerde bestandsformaten als MS Word, MS Excel, Adobe Acrobat en Html naar platte tekst converteert. Deze tekst wordt in een bericht opgenomen, waardoor het zichzelf toegankelijk maakt voor apparaten als WAP-telefoons.
Verder introduceerde Astata de EZ Print2Fax, een dienst waarmee mobiele gebruikers hun email-documenten direct naar een fax kunnen versturen en afdrukken.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-07-27T00:00:00.000Z Manuela Fun
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.