Sun mikt op mkb met 'starters-gemeenschap'

Sun Microsystems hoopt met de oprichting van de i-Force Startup Community, waarin meer dan veertig bedrijven zijn ondergebracht, mkb-starers beter te bereiken.

Het initiatief is weliswaar niet nieuw - verschillende aanbieders van Internet-infrastructuur, zoals Loudcloud en Breakaway, bieden al langer dergelijke diensten - maar voor Sun betekent het toch een interessante stap voorwaarts in de e-handelsmarkt, zo menen verschillende analisten.
De i-Force Startup Community herbergt meer dan veertig onafhankelijke softwareleveranciers, systeemintegrators en aanbieders van applicatiediensten. Via de Community zullen aan starters in het midden- en kleinbedrijf combinaties van software en diensten worden aangeboden van elk van de aangesloten bedrijven.
Sun heeft bovendien een speciale website in het leven geroepen, de i-Force Community-portal, waar de starter nieuws en informatie kunnen vinden, alsmede interactieve forums.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-07-31T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.