QXL en Lycos sluiten Europese alliantie

QXL.com gaat een strategische overeenkomst aan met Lycos Europa. Hierdoor wordt QXL de vaste veilingpartner van Lycos.

Met de samenwerking krijgt QXL duidelijke aanwezigheid op het Lycos-netwerk, dat meer dan 400 miljoen pagina's beslaat, zoals de Lycos-homepage en shoppagina's, de gebruikersgemeenschappen genaamd 'Pods' en de koop- en verkoopafdelingen.
Ceo, Jim Rose: "Dit is een belangrijke alliantie voor QXL, die ons in de gelegenheid stelt een grote groep mensen in Europa te bereiken via het uitgebreide netwerk van Lycos. De samenwerking levert een prachtige gelegenheid op om bij een breed publiek het gemak van online veilingen te introduceren; vanreal time veilingen tot zoektochten naar zeldzame voorwerpen."
Volgens Christoph Mohn, ceo van Lycos Europa, winkelen zijn gebruikers veel op Internet. "De overeenkomst met QXL bevestigt dat we voorop lopen als online winkel-platform", aldus Mohn.
QXL claimt dat het Europees marktleider is op het gebied van online veilingen. Consumenten en bedrijven bieden artikelen per opbod aan. Het kopen en verkopen van producten kan 24 uur per dag, zeven dagen per week en in zeven verschillende talen en valuta plaatsvinden. Kopers kunnen bieden op elk artikel dat op een van de QXL-sites wordt aangeboden door leden, handelaren of QXL zelf.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-08-02T00:00:00.000Z Manuela Fun
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.