Firewall-ontwikkelaars helpen Microsoft

Producenten van firewalls hebben correctie-software uitgebracht waarmee het probleem met Microsofts Windows Service Pack te verhelpen is.

Vorige week bleek dat het langverwachte softwarepakket voor Windows 2000 gebruikers verplicht om hun persoonlijkefirewalls uit te schakelen. Deze programmatische 'muren' zijn bedoeld om ongeautoriseerde toegang tot netwerken te verhinderen. Het conflict met SP1 is dus problematisch voor Microsoft, consumenten en leveranciers van de beschermende software.
Twee van deze bedrijven, Zone Labs en Network ICE, hebben nu probleem herstellendepatchesuitgebracht voor respectievelijk hun Zone Alarm en Black ICEfirewalls. Deze 'pleisterprogramma's' zijn vanaf de sites van beide bedrijven te downloaden (http://www.zonelabs.com enhttp://www.networkice.com).
Microsoft bracht Service Pack 1 op de markt om een hele reeks problemen met zijn besturingssysteem Windows 2000 op te lossen. De volgende vernieuwing van het pakket staat voor februari 2001 gepland.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-08-07T00:00:00.000Z René van Vemde
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.