Sap reorganiseert ontwikkelafdeling

Sap reorganiseert zijn wereldwijde ontwikkelafdeling. Deze actie sluit aan op eerdere reorganisaties gericht op de groei van Mysap.com.

General Business Units (gbu's) opzetten voor applicatie-ontwikkeling, zevenIndustry Business Sectors voor de ontwikkeling van Mysap.com branche-oplossingen en drie extra gbu's voor servertechnologie, ontwikkelplatformen en applicatie-integratie. De reorganisatie heeft gevolgen voor zesduizend werknemers.
De zes gbu's voor applicatie-ontwikkeling worden gegroepeerd rond de Mysap.com-applicaties voor financieel management, toevoerketenmanagement, personeelsmanagement, productlevenscyclusmanagement, crm, bedrijfsinformatie en Mysap.com-workplace.
De nieuwe Industry Business Sectors zijn gebaseerd op enkele bestaande Industry Business Units. Zij zullen verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van Mysap.com-oplossingen voor consument-georiënteerde branches, algemene industrie, financiële dienstverlening, overheid, algemene dienstverlening, de olie- en gas-branche, en de procesindustrie.
Het platform Mysap.com is een open, interactieve, zakelijke omgeving waarin bedrijven Internet kunnen gebruiken om efficiënter en sneller te werken door een beter beheer van de toevoerketen, het onderhouden van strategische samenwerkingsverbanden, een kortere introductieperiode voor nieuwe producten en diensten, het delen van digitale informatie en het verhogen van de productiviteit en de aandeelhouderswaarde.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-08-08T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.