Voorpublicatie boek Steve Jobs afgeblazen

Steve Jobs, Apple's befaamde roerganger, kan nog even rustig ademhalen. Het tijdschrift Vanity Fair plaatst geen voorpublicatie van een omstreden boek over hem.

schildert de Apple-topman af als een scheldende, onzekere narcist, die er genoegen in schept om Apple-medewerkers te beledigen. Bovendien geeft het boek een opsomming van de zakelijke mislukkingen van Steve Jobs.
Jobs stelt inmiddels veel, zo niet alles in het werk om de publicatie van het boek te verhinderen, zo meldt een woordvoerder van de Random House uitgeverij, die het boek in oktober wil uitgeven.
De auteur van het boek, Alan Deutschman, is ook verbonden aanVanity Fair. Dat tijdschrift zou in zijn oktober-uitgave een voorpublicatie van het boek opnemen, maar het heeft die inmiddels afgeblazen. Volgens Deutschman omdat de uitgever is bezweken onder de druk van Jobs, maar een woordvoerder van het tijdschrift stelt dat er te weinig ruimte was en dat daarom drie artikelen moesten sneuvelen.
Steve Jobs weigert commentaar te geven, noch op het boek noch op het afgelasten van de voorpublicatie.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-08-15T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.