Sterling en Commerce One werken samen

Sterling Commerce en Commerce One hebben een strategisch samenwerkingsverband gesloten dat moet resulteren in 'allesomvattende e-marktplaats-oplossingen'.

Commerce One is marktleider op het gebied van wereldwijde zakelijke e-handelsoplossingen. Zijn Global Trading Web geldt als de grootste b2b-handelsgemeenschap (business-to-business) ter wereld. Sterling Commerce, een volle dochter van SBC Communications, is een belangrijke leverancier van integratie-oplossingen voor e-handel en geïntegreerde e-handelsgemeenschappen.
De oplossing die door de krachtenbundeling is ontstaan, is per direct beschikbaar via de wereldwijde directe kanalen en via de partners van Sterling Commerce en Commerce One. SBC gaat als eerste gebruik maken van deze gecombineerde e-marktplaats-oplossing.
Volgens de overeenkomst gaat Sterling als onderdeel van zijn e-marktoplossingen de Marketsite Portal Solutions en de Buysitee-procurement-applicaties van Commerce One wereldwijd verkopen in alle branches. Verder voorziet de overeenkomst in toegang tot het Global Trading Web van Commerce One.
Commerce One neemt de integratiesoftware voor e-handel van Sterling Commerce op in zijn aanbod. Hierdoor kunnen klanten hun transactiestromen naar deback-end systemen verder automatiseren. Verder vult Commerce One zijn e-handelsoplossingen aan door de consultancy en gemeenschapsontwikkeling van Sterling Commerce te leveren.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-09-04T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.