Net Genesis ook in crm via Internet

Net Genesis richt zich met zijn nieuwe 5.0 programmatuur voortaan ook op E-crm (electronic customer relationship management).

Voorheen concentreerde het bedrijf zich voornamelijk op de ontwikkeling van analytische software, die ook in het nieuwe platform nog een voorname rol vervult.
Zo maakt de programmatuur gebruik van Net Analysis, een applicatie waarmee gebruikers kunnen zien hoe consumenten hun website gebruiken. Daarnaast voedt het systeem zich met gegevens over ondermeer advertenties en inhoud, alsmede met gegevens die afkomstig zijn van bijvoorbeeld log-bestanden of webserver robots.
Net Genesis heeft de softwarefunctionaliteit uitgebreid met nieuwe applicaties en een gereedschapskist voor ontwikkelaars toegevoegd. Daarnaast heeft het bedrijf nieuw personeel aangetrokken dat de klant van advies moet voorzien. Op deze manier wil het bedrijf zijn relatie met de consument versterken.
De relatie met de klant staat ook centraal in de nieuwe applicaties van Net Genesis 5, Activator en EVE geheten. Activator is een systeem dat diensten afstemt op het gedrag van de consument, zoals bijvoorbeeld speciale aanbiedingen voor surfers die weinig happig zijn op het elektronisch kopen van producten. EVE (E-metrics vision engine) is een middel om het toekomstige gedrag van klanten te voorspellen.
Crm geldt als de snelst groeiende markt van IT-diensten.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-09-21T00:00:00.000Z René van Vemde
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.