MNC maakt WAP-gids voor Orbit Comdex Europe

Wie de Orbit Comdex Europe 2000 bezoekt en een WAP-telefoon bezit, kan gebruik maken van de volgens de makers eerste 'WAPguide' ter wereld.

Tijdens de Orbit Comdex Europe, die plaatsvindt van 26 tot en met 29 september, is alle informatie en nieuws over de circa 1500 exposanten beschikbaar via een WAP-gids (Wireless Application Protocol) op http://wap.messemobile.com. Deze dienst is speciaal ontwikkeld voor Orbit Comdex Europe 2000 door de Zwitserse starter MNC (Mobile News Channel) in samenwerking met Orbit/Comdex. Diax en Ericsson sponsoren dit initiatief.
De dienst biedt naast nieuws en exposanten-gegevens ook informatie over lezingen, evenementen, conferenties en de infrastructuur van de beurs. Verder is een tijdtabel beschikbaar met informatie over wat waar en wanneer gebeurt. Alle informatie is snel en gemakkelijk op te roepen, zo claimt MNC. De inhoud wordt regelmatig geactualiseerd.
Bezoekers kunnen tevens gebruik maken van wap.mregio.ch. Zo ontvangen zij automatisch lokale informatie over de stad Basel en de omliggende omgeving. Ook hier is een tijdtabel beschikbaar met een lijst van alle evenementen in de regio.
Bezoekers die niet in het bezit zijn van een WAP-telefoon kunnen de diensten vinden ophttp://www.messemobile.com enhttp://www.mregio.ch.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-09-26T00:00:00.000Z Tania Veldkamp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.