Versatel geeft Zonnet Duits broertje

Het Nederlandse kabel- en Internetbedrijf Versatel opent in Duitsland een 'flat-fee' Internetdienst. De zon gaat op in het oosten, dus de nieuwe Internet-aanbieder bij onze oosterburen krijgt de naam 'Sonne' (http://www.sonnet.de).

Sonne is echter niet geheel vergelijkbaar met de Nederlandse Versatel-dochter Zonnet, hoewel het logo van beide ondernemingen vrijwel identiek is.
Waar Zonnet in Nederland als een van de eerste bedrijven 'gratis' Internet aanbood (de telefoontikken blijven gewoon geld kosten), is Sonne in Duitsland de eerste 'flat-fee' dienst van Versatel. 'Flat-fee' betekent dat de gebruiker kan Internetten voor een vast tarief, ongeacht de tijd die hij online doorbrengt. Het tarief van Sonne zal 79 D-mark per maand bedragen.
Net zoals met Zon in Nederland, hoopt Versatel in Duitsland met Sonne vooral de doelgroep van achttien tot dertig jaar te bereiken. Voor die gebruikers wil Sonne specifieke diensten, software en andere extraatjes gaan leveren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-05-31T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.