Palm richt Palm Ventures Groep op

Handheld-leverancier Palm gaat zich toeleggen op strategische investeringen in ondernemingen die bijdragen aan verdere groei van de 'Palm Economie'.

De Palm Economie is een gemeenschap van licentiehouders, fabrikanten en ruim 100.000 geregistreerde ontwikkelaars en aanbieders van oplossingen, die het besturingssysteem van Palm ondersteunen. Zij hebben bijgedragen aan het succes van Palm, onder meer door vele oplossingen te ontwikkelen voor het groeiend aantal particuliere en zakelijke gebruikers van handzame en draadloze oplossingen.
Palm Ventures beschikt over een startkapitaal van vijftig miljoen dollar voor investeringen in deze veelbelovende bedrijven. "De handheld-markt groeit en Palm zal geen kans onbenut laten om deze groei te versnellen", zegt Robert Hayes, directeur van Palm Ventures. "Ons succes tot nu toe is grotendeels te danken aan de vele ondernemers in de Palm Economie die producten en diensten hebben ontwikkeld die ons eigen aanbod aanvullen."
Bedrijven waarin Palm investeert, krijgen de kans een nieuw soort zakelijke relatie met de handheld-leverancier aan te gaan. "Door deze stap en ook met andere activiteiten, stimuleert Palm het ondernemerschap dat onze economie tot bloei heeft gebracht. Bedrijven die door ons financieel gesteund worden, krijgen een kans om met Palm samen te werken en hun voordeel te doen met de middelen en zakelijke mogelijkheden die Palm te bieden heeft."
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-10-10T00:00:00.000Z Manuela Fun
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.