Edcoss distributeur en helpdesk Aims

Aims Software, softwaremaker voor marketing-toepassingen, heeft een distributie-overeenkomst voor de Benelux gesloten met Edcoss.

Naast het verkopen van de Aims-producten gaat het bedrijf ook optreden als helpdesk voor Aims-klanten in de Benelux. Een aantal medewerkers van Edcoss is speciaal voor deze functie opgeleid.
Klanten van Aims in Nederland zijn onder andere Rabobank, Ohra, Spaarbeleg en CenterParcs. Internationaal opereert Aims-Software in vrijwel alle landen van Europa bij klanten zoals Société Générale, France Loisirs, France Telecom, Swedish Match en een aantal dotcom bedrijven.
Met de campaign management oplossingen van Aims kunnen bedrijven het proces van marketingcampagnes automatiseren, waardoor ze duizenden campagnes per jaar kunnen voeren en beheren. De campagnes vinden daarbij plaats over het kanaal dat de voorkeur heeft van de individuele klant. Recent heeft Aims een email- en een XML-server-module op de markt gebracht voor het geautomatiseerd starten en afhandelen van email marketing- en Internetcampagnes.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-10-20T00:00:00.000Z Sjaak Smakman